Restaurant Flamand

Wilt u een tafeltje reserveren? Dat kan via info@flamandfarmfood.nl of loop gewoon eventjes binnen bij de receptie. Meer info over Flamand? Neem een kijkje op de website www.flamandfarmfood.nl

 

Flamand Farm & Food wordt gerund door Amanda Flamand en is gebaseerd op de korte keten. Het vlees op de menukaart komt van runderen van eigen boerderij, van collega-ondernemers en van jagers in de directe omgeving. Dat betekent niet of nauwelijks food miles en duidelijkheid over de herkomst en achtergrond van het product. Oer-Nederlands en van hoge kwaliteit.

 In een moderne setting presenteert Amanda  samen met Sommelier Ronnie van Nulck eigentijdse gerechten die gebaseerd zijn op de omgeving en in het bijzonder haar eigen Aberdeen Angus runderen. De wijnkaart vertegenwoordigt enkel een bijzondere selectie aan lokale wijnen. Team Flamand staat garant voor een avond gastronomisch genieten. Al snel voel je je thuis en zal het je aan niets ontbreken.
Restaurant Flamand, dé plek waar (h)eerlijke gerechten en Zuid-Limburgse wijnen elkaar ontmoeten. 

 

Paaszondag 9 april serveren wij een paasmenu lunch en diner €40,- p.p. Reserveer snel! Paasmaandag 10 april serveren wij een paasbrunch vanaf 11.00uur met lokale lekkernerijen €32,50 p.p.