Direct boeken
Herberg Heuvelland Oaze

Herberg Heuvelland Oaze is een groepsaccomodatie t/m 8 personen en is gelegen op een heuvelplateau in het gehucht Heijenrath, Slenaken, met het Geuldal, ten oosten en het Gulpdal, ten westen.

Het gehucht is vooral bekend omdat het gelegen is bovenaan de Loorberg, een van de zwaarste en langste beklimmingen in de wielerklassieker Amstel Gold Race. Deze berg wordt tijdens de wedstrijd meerdere malen beklommen.

Honderd meter van de herberg vandaan loop je de Belgische grens over naar Teuven, de Voerstreek(B).

De herberg is omgeven door mooie bossen, pittoreske dorpjes en veel mooie routes om te wandelen of fietsen en is daarmee uitermate geschikt voor wielrenners, mountainbikers, natuurliefhebbers en gezinnen.

Auto’s kunnen geparkeerd worden op eigen parkeerplaats en er is een mogelijkheid om fietsen achter slot en grendel te zetten.

De herberg beschikt over 4 tweepersoons slaapkamers met losse bedden, een badkamer met douche en toilet, een televisiekamer en een privéterras.

Op het privéterras is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze BBQ. Hierbij bieden wij BBQ pakketten aan met vlees van eigen boerderij.

De gasten van onze herberg kunnen natuurlijk ook gebruik maken van ons restaurant, waar wij uitsluitend gebruik maken van producten van eigen boerderij en streekproducten.

Onze herberg ligt op de eerste verdieping en is alleen bereikbaar via een trap. In de herberg is geen keuken aanwezig, maar u bent natuurlijk van harte welkom in het restaurant. (het restaurant is geopend van 1 april t/m 31 oktober)