Kleine eetgelegenheid

 

 

In onze kleine eetgelegenheid met terras serveren wij, uitsluitend voor onze gasten gerechten bereidt met rundvlees van eigen boerderij en andere lokale producten.

Amanda draagt met liefde zorg voor eigen product van begin tot eind, van in de stal tot op het bord. Daarnaast maakt ze optimaal gebruik van met zorg geselecteerde lokale producten. Met passie bereidt ze ,vanuit de huiskeuken, bourgondische gerechten die geserveerd worden door Ed.

Ed zorgt er op zijn beurt voor dat u bij deze gerechten een bijpassend (lokaal) biertje of wijntje geserveerd krijgt en dat u een onbezorgde, gezellige tijd heeft.

Graag verwelkomen wij u in ons kleine restaurantje!
Ed & Amanda

Openingstijden

Onze eetgelegenheid is geopend van 1 april t/m 1 november.

Maandag en dinsdag zijn onze sluitingsdagen.

Vanaf 10.00uur bent u welkom voor koffie, vlaai en onze lunchkaart. Om 17.00 uur gaat onze dinerkaart van start.

Menu

Woensdag, donderdag en vrijdag serveren wij gerechten uit onze kleine menukaart, met daarnaast een 3-gangenmenu voor €27,50.

Op zaterdag en zondag serveren wij naast de gerechten van onze kleine menukaart ook een speciaal 3 gangenmenu, vanaf €32,50. Heeft u een allergie of zijn er dingen die u niet lust, dan passen wij dit graag voor u aan.

Menukaart

 

Feestdagen

Met Pasen (zo 12 april), Moederdag(zo 10 mei) en Pinksteren(zo 31 mei) hebben wij naast een speciaal 3-gangendiner, een uitgebreid ontbijtbuffet.

Voor Vaderdag(zo 21 juni) hebben we een speciale Beer & Beef dag.

Paasmenu

 

Komend seizoen is er voor iedereen 10% korting op het gehele verblijf en bij een verblijf vanaf één week krijgt u een gratis portie huisgemaakte bitterballen van eigen boerderij!


Wilt u meteen reserveren?
Twijfel dan niet langer reserveer direct uw plek op Camping Heuvelland Oaze